11 Şubat 2017 Cumartesi

SRİ LANKA'ya MEKTUP




                SRİ LANKA'ya MEKTUBUM


İkinci mektubum SRİ LANKA'ya ulaşmış bile... Ulaşmasının şerefine blogda paylaşayım dedim :)


Öncelikle dünyalar tatlısı bir arkadaşa sahibim ,adı Erandi. Gerçekten çok tatlı bir kız sanki kendi ülkemden gibi rahat konuşabiliyorum,sadece mektuptan değil,telefondan da mesajlaşıyoruz.Umarım hayatımız boyunca onunla bağımız hiç kopmaz.

Arkadaşım Erandi bir kaç koleksiyona sahip :
  • magnet
  • anahtarlık
  • kartpostal
  • para
Eğer ki bir arkadaşınıza mektup yollayacaksanız, onun koleksiyonu olup olmadığını sormanız , size mektubunuzda ona neler yollayacağınız hakkında yardımcı olacaktır.




Bu mektubu ona yazarken Türkiye'de kar vardı ve oraya yani kendi ülkesine hiç kar yağmadığını söylemişti.Benimde aklıma kar temalı mektup hazırlamak geldi.Resimde göründüğü gibi mektup kağıdımı kardan adamlı seçtim.







Mektubumu koymak için zarfımı  süsledim birde yanında kar temalı stickerlar hazırlayıp zarfın içine koydum.
Zarfı kapatıp diğer malzemeleri hazırladım.









İlk mektubumda hazır çorba ve sıcak çikolata koymuştum şimdi de bu abur cuburları koymak istedim.Bizim aburcuburlarımızın tadına baksın görsün istiyorum bu yüzden her mektubumda koymayı planlıyorum :) 
Pembe pakette ise magnet var koleksiyonunda benden de bir parça olsun diye ona magnet aldım.






Nazar boncuklu magneti yukarıda görebiliyorsunuz.Kar temalı mektuba kardan adamlı post-it gerek diye düşündüm ve ona aliexpressten bu post-iti aldım.Ve yine yıldızlı sticker aliexpressten.
Tam yılbaşı sıraları hazırladığım mektuba, yılbaşı kartı olmazsa olmazdı bence.


Ve son olarak iki tane kartpostal ekledim mektubuma şehrime özel...




İşte paketim hazır.Koli bandıyla heryerini sardım çünkü paket dış ülkeye gidiyor sonuçta yırtılma olasılığı fazla.



İki gün önce mektubum eline ulaşmış, yine çok kısa sürede.İlk mektubum da 15 günde ulaşmıştı buda sanırım 20-25 gün gibi bir sürede.Gelir gelmez mektubu instagram sayfasında paylaşmış ve özel olarak herşeyi çok beğendiğini çok teşekkür ettiğini yazdı.İşte bu mutluluk paha biçilemez...





Çubuk krakerler kırılsa da,dido erise de o herşeyi çok beğenmiş bu da bana yeter de artar :) 



Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :))))))))))

2 yorum:

  1. Merhaba. Ulaşan mektubunuz için çok sevindim. Ben bir şey sormak istiyorum. Bende sri lanka'ya bir arkadaşım için mektup göndermek, istiyorum. Ama bir ablamızın blogunda okuduğumda sri lankaya gönderdiğim mektupların, bir çoğu gitmedi diye yazmıştı.Bu benim ilk mektubum olacak ve çok heyecanlıyım birazda endişeliyim. Bir aksilik çıkar mı hiç bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. The best sports betting sites in Nigeria - Videoodl.cc
    Best Betting Sites in Nigeria mp3 to youtube - Best Online Sportsbook in Nigeria Best Betting Websites in Nigeria 2021 - Top Nigerian Betting Site & Bookmaker.

    YanıtlaSil